Loading...

Success

→ Shoppingcart updated

Info

→ Shoppingcart updated

Success

Mail sent!

Error

Mail is not sent!

Error

Artikel niet meer op voorraad!

Error

Success

Success

Error

Workshops schilderen in Bergen

Open Atelier dag(deel)

Tijdens een Open Atelierdag kan je werken aan je eigen thema, in je eigen techniek. Het is dus geen klassikale workshop. Ik begeleid waar nodig en leer je diverse technieken om het gewenste resultaat te bereiken en je eigen 'handschrift' te ontwikkelen.
Je kan een ochtend dagdeel komen schilderen 10.00 tot 12.30 uur) of een middag dagdeel (13.00 tot 15.30 uur), of een hele dag.
De prijs per dagdeel is € 25,-. Deze prijs is exclusief materiaal en lunch. Desgewenst kan ik dit verzorgen voor € 15,-
Laat bij je aanmelding graag weten welk dagdeel je komt schilderen.

Eendaagse workshop landschapsschilderen

Tijdens deze intensieve dag leer je veel over kleur- en lijnperspectief, het belang van het maken van een ‘spannende’ compositie, schilderen van luchten en het bereiken van sfeer in jouw schilderij. Bij mooi gaan we naar buiten om te schilderen op wisselende, mooie locaties in de omgeving van Bergen, Noord Holland. Er zijn hier veel prachtige en inspirerende plekken zoals de bossen, de polders en het kustgebied.

Locatie: Atelier Bergen
Kosten: € 55,- per dag, inclusief tekenmateriaal en lunch, exclusief schildersmateriaal en doek.

Workshop portretschilderen

Tijdens deze workshop leer je over de verhoudingen van het gezicht en de specifieke expressie die elk gezicht zo verschillend maakt. Het is een goede training in het kijken. De eerste helft van de dag wordt gebruikt voor het schetsen van portretten. Omdat iedereen circa 10 minuten model zit, oefen je een snelle tekenvaardigheid en leer je goed te kijken naar alle verschillen in expressie en verhoudingen. Na de middagpauze wordt een (professioneel) model geschilderd. Tijdens dit dagdeel leer je over het mengen van lichte en schaduwrijke huidskleuren. De groepen zijn niet groot (maximaal 12 personen) waardoor er veel individuele begeleiding is en alle niveaus mee kunnen doen. Je wordt zoveel mogelijk gestimuleerd in het vinden/verbeteren van jouw eigen ‘handschrift’.

Locatie: Atelier Bergen
Kosten: € 55,- per dag, inclusief tekenmateriaal en lunch, exclusief schildersmateriaal en doek.

Kijk voor meer informatie en werk van cursisten ophttp://www.atelierbergen.nl